tipobet bets10

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Το μεσημέρι η ομοσπονδία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με όλα τα θέματα που συζητήθηκαν. Αναλυτικά:

«Αποφάσεις που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του 54/27-05-2020.

Το ΔΣ στην πρώτη μετά το lock down/covid 19 συνεδρίασή του, συζήτησε εκτενώς την διαμορφωθείσα νέα πραγματικότητα, όρισε αποκλειστικό του γνώμονα την εξεύρεση δίκαιων και βέλτιστων λύσεων και έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων από τις αρμόδιες αρχές της Ελληνικής Πολιτείας. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν δέκα από τα έντεκα μέλη του ΔΣ και όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν ομόφωνα.

1) Διαμόρφωση αγωνιστικού προγράμματος ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς 2019-2020:

Διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων ομαδικά και ατομικά σε τριήμερο από 3-5/7/2020 ή 4-6/7/2020

Διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων ομαδικά και ατομικά σε τριήμερο από 24-25-26/7 ή 25-26-27/7/2020.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς θεατές, οι λεπτομέρειες θα οριστικοποιηθούν με βάση τα Πρωτόκολλα υγιεινής.

Θα διεξαχθεί μόνο το απλό αγώνισμα. Το διπλό αγώνισμα, αυτή την συγκεκριμένη εποχή (σύμφωνα και με απόφαση της ITTF) δεν διεξάγεται για την αποφυγή διασποράς του covid 19.

Νέο σύστημα διεξαγωγής του ομαδικού αγωνίσματος, A1, A2, A3 or B1, B2, B3 μετά τον δεύτερο αγώνα αθλητής-αθλήτρια Νο 4 μπορεί να αντικαταστήσει τον Α1 ή τον Α2 και αντίστοιχα τον Β1 ή Β2. Ησειράτωναγώνων: A1 v B2, A2 v B1, A3 v B3, A1 v B1, A2 v B2. Νικήτρια η ομάδα που θα κατακτήσει 3 νίκες (best of five).

ΠΠ Παμπαίδων – Παγκορασίδων, θα διεξαχθεί σε ΣΚ ανάμεσα σε παιδικό και εφηβικό, χωρίς προκριματική φάση, μόνο τα απλά αγωνίσματα.

2) Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιεραρχίας. Θεωρείται ολοκληρωμένο. Στο σάιτ μπορείτε να δείτε τη διαμόρφωση των κατηγοριών και το «δικαίωμα» συμμετοχής της κάθε ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Νέες Προκηρύξεις θα καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες.

Ορίζεται η μεταγραφική περίοδος : 17-31/8/2020

Παράβολα μεταγραφών. Ισχύουν τα ίδια παράβολα για τις μεταγραφές των ξένων αθλητών και αθλητριών και για τις μεταγραφές όλων των αθλητών και αθλητριών της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Σε όλες τις άλλες κατηγορίες (από Α2 και κάτω) τα παράβολα μειώνονται κατά   50% με ελάχιστο κατώτατο όριο τα 10 ευρώ. Σύντομα θα δημοσιευθεί αναλυτικός πίνακας.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Κροατία – Ζάγκρεμπ 4-13/9/2020

α) Συγκρότηση Ε.Ο.: Ο πυλώνας αξιολόγησης από τον Μεγάλο Τελικό των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων δεν θα προσμετρηθεί αφού δεν θα διεξαχθεί. Για την συγκρότηση των ΕΟ θα υπολογισθούν δύο πυλώνες 1) το ηλικιακό Ράνκινγκ Λιστ και 2) τα αποτελέσματα του ηλικιακού Πανελληνίου της κάθε κατηγορίας. Δεν τίθεται θέμα επιλογής αθλητών και αθλητριών. Το ΔΣ έκρινε ότι τα δύο διαθέσιμα “εργαλεία” αξιολόγησης είναι δίκαια, ικανά και αποτελεσματικά.

β) Για τον καθορισμό της μετάβασης, διαμονής, του κόστους της αποστολής και όλων των λεπτομερειών αναμένεται η απόφαση της ETTU και η προκήρυξη των αγώνων.

Ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών φορέων. Το ΔΣ εφιστά την προσοχή των σωματείων -μελών, παρακαλεί και προτρέπει όλοι να προχωρήσουν στην καταχώρησή τους στο μητρώο αθλητικών φορέων του Υφυπουργείου Αθλητισμού/ΓΓΑ. Είναι ζωτικής σημασίας για το άθλημα

Προεγγραφή έως 5 Ιουνίου 2020 – ολοκλήρωση κατάθεσης στοιχείων 30/6/2020. Η Γραμματεία της Ομοσπονδίας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για κάθε δυνατή βοήθεια.

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Εφόσον το Υπουργείο Παιδείας εγκρίνει διεξαγωγή Σχολικού Πρωταθλήματος μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, αυτό θα διεξαχθεί στη συνέχεια ή πριν το ΠΠ Εφήβων – Νεανίδων.

Εγγραφή στη δύναμη των σωματείων της Ομοσπονδίας του Ναυταθλητικού Ομίλου Πεύκης – Λυκόβρυσης»


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ